Familjehemsguiden är Årets företagare i Trosa

 

Familjehemsguiden har blivit tilldelad utmärkelsen Årets företagare i Trosa . Priset delas ut av organisationen Företagarna i Trosa/Gnesta tillsammans med Trosa kommun med motiveringen:

Med ett tydligt fokus på individen har detta företag utvecklat effektiva verktyg som dagligen används av kompetent personal för att skapa långsiktiga resultat. På en marknad som präglas av hög integritet har man inte bara lyckts med sin mission utan också haft en tydlig ekonomisk tillväxt som har uppmärksammats nationellt. Denna pristagare erbjuder lösningar på mycket komplexa utmaningar och samhällsnyttan blir därför stor när de lyckas.

– Idag är jag oerhört rörd. Det här arbetet gör vi inte ensamma utan tillsammans med familj och vår värdefulla personal. Varje del och varje person är viktig i vår verksamhet, berättar Gerty Fexler Höjer som är verksamhetschef på Familjehemsguiden.

Familjehemsguiden arbetar ständigt för att kvalitetsutveckla familjehemsvården i Sverige. En del i vårt kvalitetsarbete har varit att utveckla vår arbetsmodell En process i rörelse.