Event i Ljungaverk för familjehemmen i norr

Familjehemsguiden bjöd i helgen in sina familjehem i Norrland till Hussborg herrgård i Ljungaverk.  Det var ett fullspäckat program med utmaningar och aktiviteter med fokus på samspel, där det på schemat bland annat stod samarbetsövningar, ny kunskap samt kreativitet som fick flöda till exempel genom att måla en tavla och laga mat tillsammans. Inte minst fick även familjehemsföräldrarna och deras biologiska och placerade barn och ungdomar lära känna och komma närmare varandra och oss på Familjehemsguiden.

– Jag känner stolthet över våra kompetenta familjehem i Norrland och att vi tillsammans lyckades med ambitionen att ha barnfokus alla dagarna på våra samspelsaktiviteter. Det blev tydligt att vår konsulent Anki och handledare Ulf har lyckats med att skapa en VI-känsla i gruppen och det är bästa tänkbara betyget, berättar Gerty Fexler Höjer, verksamhetschef och som höll i flera av aktiviteterna.

Det blev en fantastisk träff full med gemenskap, skratt och närmare bekantskap. Tack till alla våra familjehem i norr som kunde vara med!

[envira-gallery id=”1425″]