Är du vår framtida familjehemskonsulent?

Familjehemsguiden expanderar och är i behov av ytterligare en familjehemskonsulent. Familjehemsguiden är en konsulentstödd familjehemsverksamhet och vårt kontor finns i Trosa kommun, Södermanlands län, ca 7 mil från Stockholm.

Arbetsuppgifter
Din roll är att arbeta som familjehemskonsulent gentemot familjehem och din uppgift är att utreda, utbilda, samordna, stödja, och handleda familjehem. Konsulentarbetet är ett självständigt arbete. Du kommer att ingå i Familjehemsguidens team av konsulenter. Som medarbetare erbjuds du stöd och handledning utav våra erfarna handledare. Omfattningen kan diskuteras.

Utbildning/Erfarenhet

  • Vi söker dig som är socionom med vidareutbildning inom det psykosociala området. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på socialkontor, framförallt erfarenhet av familjehemsvård
  • Vi ser gärna, inget krav, att du har en handledarutbildning, utbildning och erfarenhet av att utreda familjehem
  • Vi söker dig som har hög förmåga att hantera stress och härbärgera oro. Vi söker dig som har god social kompetens och är lätt att samarbeta med
  • Arbetet kräver att du har körkort

Ansökan
Skicka gärna över CV och personlig presentation till verksamhetschef Gerty Fexler Höjer, e-post: gerty.hojer@sposit.se, 070-3324 830.