Uppdrag

1611 Bor du i trakterna av Kalmar län?

2018-05-21 12:54

Erfaret Familjehem sökes till flicka i småskoleåldern med två vuxna varav en hemma på heltid. Kanske har du utrymme både rumsmässigt och känslomässigt eller känner du någon som just nu är intresserad av att ta emot en placering. I detta uppdrag krävs erfarenhet och det får gärna finnas tonåringar och helst djur. Du bör ha hjärtat på rätta stället, förutsägbarhet, tålamod och struktur. Bor du dessutom i trakterna av Kalmar län, Västervik, Gamleby, ja då kan just du vara rätt familjehem för detta barn.

Vi på familjehemsguiden erbjuder handledning, tillgång till jour även obekväm tid och vi jobbar utifrån vår modell ”en process i rörelse” Om du/ni är intresserade så maila mig referensnummer 1611.

1565 Till en LSS berättigad tonårspojke söker vi ett erfaret familjehem

2018-05-16 09:44

Önskan finns att pojken placeras i ett familjehem utan andra barn. Ett religiöst familjehem med en kristen tro skulle vara passande för denna pojke. Vi efterfrågar också erfarenhet inom psykiatrin. Vid intresse vänligen ta kontakt så informerar vi närmare. Uppge referensnummer: 1610 i intresseanmälan.

Vi på Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård och det är för oss viktigt med närhet till familjehemmet och att sätta barnets behov i centrum. Vi arbetar utifrån vår unika arbetsmodell, En process i rörelse som gör det möjligt för oss att minska stressen och skapa trygghet i familjehemmet. För mer information besök gärna vår hemsida: www.familjehemsguiden.nu.

1564 Är ni ett familjehem med erfarenhet av ungdomar med kriminellt beteende?

2018-05-09 14:57

Är ni två trygga, stabila vuxna som kan hjälpa en tonårskille att bryta sitt beteende och sitt umgänge? Då vill vi gärna presentera detta uppdrag närmare. Välkommen att höra av er och uppge referensnummer:  1607 vid kontakt.

Vi på Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård. Vi arbetar utifrån vår egna unika arbetsmodell, En process i rörelse. För närmare information om oss är ni välkomna in på vår hemsida: familjehemsguiden.nu.

1563 Till yngre tonårsflicka söker vi ett familjehem beläget i Östergötland

2018-05-09 14:49

Vi söker ett familjehem där flickan får bo utan andra jämnåriga barn. Flickan tycker om djur och har ridning och simning som intresse. Hennes uppväxt har kantats av missförhållanden och vi söker ett erfaret familjehem som kan erbjuda rutiner och struktur. Vid intresse vänligen ta kontakt och uppge referensnummer: 1606.

Vi på Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård. Vi arbetar utifrån vår egna unika arbetsmodell, En process i rörelse. För närmare information om oss är ni välkomna in på vår hemsida: familjehemsguiden.nu.

1562 Vi söker ett familjehem till en pojke i mellanstadieålder.

2018-05-09 14:32

Är ni ett familjehem med endast äldre tonåringar alternativt inga barn? Kan ni erbjuda en strukturerad och förutsägbar miljö med mycket vuxennärvaro? Bor ni i Sveriges södra halva? Då vill vi gärna presentera detta uppdrag närmare för er om ni är intresserade. Vänligen hör av er och uppge referensnummer 1608 vid kontakt.

Vi på Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård. Vi arbetar utifrån vår egna unika arbetsmodell, En process i rörelse. För närmare information om oss är ni välkomna in på vår hemsida: familjehemsguiden.nu.

1581 Ett familjehem sökes till en flicka i lågstadieålder med behov av att få bo utan andra barn.

2018-04-09 13:06

Bor ni i södra eller mellersta Sverige och är ett familjehem som har struktur, förutsägbarhet, tydlighet och där en av er är hemmavarande?  Denna flicka behöver få komma till familjehemsföräldrar som har stabilitet, värme, lugn och tålamod att erbjuda och som kan hjälpa till att hantera känslor. Stämmer det in på er och ni önskar närmare information eller känner ni något familjehem som kan vara rätt för flickan så vänligen kontakta oss. Vid kontakt uppge ref.nr: 1581.

Vi på Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård och för oss är det viktigt med närhet till familjehemmet och att sätta barnets behov i centrum. Vi arbetar utifrån vår unika arbetsmodell, En process i rörelse som gör det möjligt för oss att minska stressen och skapa trygghet i familjehemmet.  Mer information finns på vår hemsida: familjehemsguiden.nu.

1576 Bor du i närheten av Eskilstuna? Finns det plats för en tonårstjej?

2018-02-02 09:01

Hej!

Vi söker ett varmt och kärleksfullt familjehem till en tonårsflicka. Flickan har haft det tufft i livet och håller på att kämpa sig tillbaka, men hon behöver stöd i detta. Hon är studiemotiverad men behöver hjälp att bibehålla den motivationen. Kan ni hjälpa henne med det? Toppen i så fall! Hon går i skola i Eskilstuna och vill gärna fortsätta med det.

Flickan har ett stort hästintresse, kanske finns möjlighet att ta med sin häst hem till er?

Om du tror att du och din familj är dem vi söker, slå en signal till Kalle 0156-17833 eller skicka ett mail på karl.sjosten@familjehemsguiden.nu så tar vi det där ifrån!

1526 Bor du i Västmanland med omnejd? Eller i annat län och känner att detta kan passa in på dig/er?

2018-01-29 16:54

En liten gosse i förskoleålder behöver ett kärleksfullt erfaret familjehem som kan bemöta honom lågaffektivt. Har ni överskott av kärlek och värme och är två vuxna varav en hemma på heltid så kan ni vara den vi söker. Gärna tonåringar hemma men gossen behöver vara yngst.  Han har mycket energi och handlar ibland lite impulsivt. Vill du veta mer så hör av dig till mig.

Uppdraget är konsulentstött vilket innebär mycket stöd till familjehemmet enligt vår modell” En process i rörelse”