Uppdrag

1651 Vi söker ett familjehem i Boråstrakten till en tonårsflicka.

2018-08-09 13:16

Vi önskar komma i kontakt med ett kärleksfullt och stabilt familjehem med en god gränssättande förmåga. Vänligen ta kontakt och uppge referensnummer: 1651 vid intresse.

Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård. För närmare information om oss välkommen in på vår hemsida: familjehemsguiden.nu.

0156 Avlastningsfamilj sökes för pojke i förskoleåldern.

2018-07-30 13:51

Vi söker nu ett familjehem som är tryggt, stabilt och kärleksfullt.

Det är ett stort plus om familjehemmet har erfarenhet och förståelse för barn som vuxit upp i sammanhang kring drogmissbruk. Samt har förståelse och kunskap kring barn som varit utsatt för trauma. Det är inledningsvis ett avlastningshem som behövs. Framledes kan det bli aktuellt att var jourhem eller familjehem för pojken och dennes syskon.

Ring oss för mer information om pojken och om uppdraget.

 

Familjehemmet bör vara i trakterna kring Sörmland, Västmanland och Östergötland.

Uppge refrens nr: 0156

1646 Vi söker familjehem i Södermanland

2018-07-11 15:07

Bröder i lägre skolåldern behöver ett familjehem som har utrymme vad det gäller kärlek, omsorg. Struktur och förutsägbarhet mår de här killarna bra av. Är dina egna barn tonåringar och du saknar yngre placeringar så kan detta vara något för dig. Inget krav finns på att vara hemma på heltid men kortare arbetsdag ses som positivt. Placering i slutet på sommaren.

Uppdraget är konsulentstött vilket innebär mycket stöd till familjehemmet enligt vår modell” En process i rörelse” läs gärna mer om det på vår hemsida!

Är du/ni intresserade av uppdraget går det bra att maila ref. 1646, 1647

 

1639 Familjehem för syskonpar i Borås sökes

2018-07-03 09:59

För ett syskonpar i lågstadieåldern sökes nu ett tryggt familjehem i Borås med nära omnejd. Familjehemmet bör bestå av två vuxna. Viktigt med en bra manlig förebild.

Det äldsta barnet behöver stöttning i skolsituationen. samt stöd i att få fortsätta sin fotboll. Minsta barnen är mer försiktigt och behöver få tid att känna trygghet och få hjälp att skapa tillitsfulla relationer.

Det får finnas andra barn i familjehemmet, djur är ok.

Är ni intresserade hör av Er skyndsamt, uppge referens nr 1639-1640

Familjehemsguiden är en tillståndspliktig verksamhet som bedrivit familjehemsvård sedan över 20 år tillbaka. Vi har arbetat fram en unik arbetsmodell ” En process i rörelse” för att säkerställa kvalitén i arbetet. Våra kvalificerade konsulenter finns tillgängliga dygnet runt för att ge stöd och vägledning till våra familjehem.

1624 Skötsam pojke i yngre tonåren behöver ett tryggt familjehem i Stockholmsområdet.

2018-06-14 10:50

Familjehem som har stark gemenskap och gärna gör familjeaktiviteter med en aktiv fritid sökes för pojke i yngre tonåren.

Pojken är skötsam men fastnar lätt framför datorn. Han är välfungerande i skolan. Haft en hård uppfostran och behöver få komma till vuxna som bygger upp hans självkänsla och ger beröm och kärlek.

Är ni rätt familj för pojken eller känner någon ni tror kan passa som familjehem för honom som bor i närheten av Täby

Välkomna att kontakta oss och uppge referens nr 1624

 

Familjehemsguiden har gedigen erfarenhet av kvalitetssäkrad familjehemsvård. Våra konsulenter arbetar efter vår unika arbetsmodell, En process i Rörelse.

1622 För barn i förskoleåldern sökes familjehem i Örebro eller Värmland med omnejd.

2018-06-05 08:41

För barn i förskoleåldern sökes familjehem i Örebro med omnejd.

En trygg omhuldande miljö är viktig. Har man kunskap inom adhd och autism ses det som meriterande men är inget krav. Grundläggande omsorgsbrist är orsaken till placering, finns även missbrukshistorik hos föräldrar. Förmågan att kunna skapa tillitsfulla relationer är viktigt.

Kontakta oss och uppge referens nr 1622 och (1623) för mer info.

 

Alla våra uppdrag är konsulentstödda. Vi arbetar med kvalitetssäkrad familjehemsvård. Utifrån vår unika arbetsmodell, En process i rörelse kan vi tillsammans minska sterssen och skapa trygghet i familjehemmet. Vi handleder och utbildar våra familjehem genom bland annat Marte Meo, Trygghetscirkeln och ICDP. Vi erbjuder konsulentstöd dygnet runt.

1606 Erfaret Familjehem i Östergötland sökes för flicka i yngre tonåren.

2018-06-04 12:01
En flicka i yngre tonåren vars uppväxt varit kantad av missförhållanden behöver få komma till ett välfungerande familjehem. Familjehemmet behöver ge henne tid, ha tålamod och kunna erbjuda en strukturerad vardag med goda rutiner. Familjehemmet får gärna har djur. Flickan tycker om att rida.
Flickan behöver få känna sig accepterad, välkommen i familjen och önskad. Familjehemmet bör ej ha jämnåriga barn.
Vid intresse vänligen ta kontakt och uppge referensnummer: 1606.
Vi på Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård. Vi arbetar utifrån vår egna unika arbetsmodell, En process i rörelse. För närmare information om oss är ni välkomna att kontakta oss.

1607 Är ni ett familjehem med erfarenhet av ungdomar med kriminellt beteende?

2018-05-09 14:57

Är ni två trygga, stabila vuxna som kan hjälpa en tonårskille att bryta sitt beteende och sitt umgänge? Då vill vi gärna presentera detta uppdrag närmare. Välkommen att höra av er och uppge referensnummer:  1607 vid kontakt.

Vi på Familjehemsguiden har över 20 års erfarenhet av familjehemsvård. Vi arbetar utifrån vår egna unika arbetsmodell, En process i rörelse. För närmare information om oss är ni välkomna in på vår hemsida: familjehemsguiden.nu.

1526 Bor du i Västmanland med omnejd? Eller i annat län och känner att detta kan passa in på dig/er?

2018-01-29 16:54

En liten gosse i förskoleålder behöver ett kärleksfullt erfaret familjehem som kan bemöta honom lågaffektivt. Har ni överskott av kärlek och värme och är två vuxna varav en hemma på heltid så kan ni vara den vi söker. Gärna tonåringar hemma men gossen behöver vara yngst.  Han har mycket energi och handlar ibland lite impulsivt. Vill du veta mer så hör av dig till mig.

Uppdraget är konsulentstött vilket innebär mycket stöd till familjehemmet enligt vår modell” En process i rörelse”