Uppdrag

1524 Bor du i Borås och har utrymme för en studiemotiverad tonårstjej?

2018-01-16 09:51

Vi söker nu ett familjehem till en studiemotiverad ungdom som behöver erbjudas stöttning, struktur och vägledning. Vi söker en familj som kan erbjuda fasta tider, ramar, värme och kärlek.  Låter det intressant och vill du veta mer om oss så är du varmt välkommen att höra av dig.

Familjehemsguiden har arbetat i över 20 år med familjehemsvård och vi arbetar utifrån en unik samarbetsmodell. Mer information finns på vår hemsida: familjehemsguiden.nu.

 

1523 Är ni familjehem i föräldragenerationen? Bor du i Södermanland?

2018-01-15 15:04

Vi söker ett familjehem till en bebis där någon av familjehemsföräldrarna har möjlighet att vara hemma på heltid. Har ni överskott av kärlek och värme och utrymme för ett mindre barn, är ni den vi söker. Uppdraget är konsulentstött vilket innebär mycket stöd till familjehemmet enligt vår modell” En process i rörelse”

Välkommen att ta kontakt!

1522 Bor du i Västernorrlands eller Gävleborgs län?

2018-01-15 12:34

Vi önskar just nu kontakt med er som är öppna för att välkomna en tonårflicka i familjehemmet. Vi söker en hemmavarande vuxen som har mycket tid och engagemang att erbjuda. Gärna också med LSS erfarenhet. Återkom vid intresse så ges mer information.

Familjehemsguiden har arbetat i över 20 år med familjehemsvård och vi arbetar utifrån en unik samarbetsmodell. Mer information finns på vår hemsida: familjehemsguiden.nu. Låter det intressant och vill du veta mer om oss så är du varmt välkommen att höra av dig.

 

1521 Familjehem sökes i Stockholm (gärna södra delen)

2018-01-10 11:45

Vi söker ett erfaret familjehem till gosse i lågstadieålder som är i behov av struktur och förutsägbarhet. Detta är en aktiv kille som behöver mycket uppmärksamhet och kärlek och där tonåringar hellre än mindre barn skulle passa bra in i familjehemsbilden. Umgänge med bionätverk kommer att finnas.

Vi erbjuder familjehemmet dygnet runt handledning, nätverksträffar med andra familjehem och olika kompetenshöjande temadagar.

Du/ni är välkomna att höra av er om intresse och utrymme finns hos er att ta emot honom.

 

1520 Göteborg med omnejd

2018-01-10 10:34

Är du duktig på tjejer, att ingjuta förtroende och uppmuntra till aktiviteter och skola? Finns det överskott av kärlek och värme, då är du rätt familjehem för denna flicka som går på högstadiet och behöver ha en familj som är strukturerad med värme.

Hos oss finns konsulentstöd dygnet runt, regelbundna grupphandledningar och tematräffar, vi arbetar enligt vår egen modell ” en process i rörelse”

 

Välkommen att ta kontakt!

1519 Pojke i yngre tonåren behöver Familjehem i Västerbottenslän

2018-01-10 10:27

Vi söker ett erfaret Familjehem som kan ta emot en pojke i yngre tonåren som saknar vårdnadshavare i landet.

Pojken behöver få tid och möjlighet att bygga tillitsfulla relationer till trygga vuxna som finns kvar. Pojken är duktig i skolan. Familjehems föräldrarna skall vara beredda att ge stöd i läxläsning.

Och hjälpa pojken att hitta meningsfulla fritidsaktiviteter.

Vi erbjuder strukturerat konsulentstöd och vi arbetar efter vår unika modell ”En process i rörelse” som bland annat bygger på samspel.

Varmt välkomna att kontakta oss om ni tror er vara rätt familjehem för pojken, eller om ni är nyfikna på hur vi jobbar.

 

 

1518 Har du erfarenhet av mindre barn och LSS? Bor du i Östergötland, Södermanland eller Jönköpings län?

2017-12-18 16:43

Vi söker en familj som kan ta sig an ett yngre barn som tillhör LSS  och som är trygga och stabila. Det är en sprallig och glad tjej som behöver hjälp med struktur och gränser. Hon är förtjust i hästar och mindre djur. Vi ser helst att det inte finns mindre barn men väldigt gärna tonåringar.

Om du bor i Linköping med omnejd så skulle det vara toppen men även andra närliggande län är av intresse. Vi erbjuder konsulentstöd enligt vår egen modell tillgång till konsulent dygnet runt och handledning.

Välkommen att ta kontakt med någon av rekryterarna!

1516 Bor du i Västerås? Finns det plats i ditt liv för en tonårstjej?

2017-12-05 15:49

Om svaret är ja, fantastiskt! Vi söker dig med ljus och lykta då uppdraget är av akut karaktär.

Familjehemsguiden har arbetat i över 20 år med familjehemsvård, för oss är det viktigt att jobba nära familjehemmet och att sätta barnets behov i fokus.

Om det kan vara dig vi söker, tveka inte att höra av dig till Karl redan idag!

Varmt välkommen till familjehemsguiden!

1513 Erfaret familjehem sökes för pojke något av dessa län, Västmanland, Gävleborg, Västernorrland, Jämtland, Örebro, Västra Götaland

2017-11-17 10:51

Har ni det där lilla extra? gillar ni utmaningar och är bra på tonårskillar?

Erfaret familjehem med en hemarbetande på heltid sökes till pojke i nedre högstadieålder som mår bra av tydlig struktur och ett mindre sammanhang. Familjehemmet ska vara inkluderande och kunna ge värme .

Pojken behöver stöttning i skolarbetet och uppmuntras till aktiviteter. Han fungerar väl tillsammans med djur och yngre barn. Till er hjälp erbjuder vi stöd från konsulent dygnet runt alla dagar, extern handledning vid behov och utbildning.